Minust

Hei!

Kes ma olen?

Minu nimi on Evita Lauren Veik. Ma olen 17-aastane neiu väikesest õide puhkevast külast nimega Laulasmaa ja minu suur unistus on olla vahetusõpilane.
Olen spontaanne, boheemlaslik ja väga rõõmsameelne. Minus on ettevõtlikkust ja enesekindlust, olen emotsionaalne ja temperamentne. Ootan uusi väljakutseid. Armastan ootamatusi ja üllatusi.
2015. aasta juunis lõpetasin Laulasmaa põhikooli kiituskirjaga ja sügisel astusin Tallinna 32. keskkooli teatriklassi. Vahetusaastale minnes olin lõpetanud 11. klassi ja tagasi tulles jätkan 12. klassis.
Laval olen näidelnud juba nelja aastasest saadik ja tunnen just näideldes end kõige paremini. Samuti olen ma huvitatud spordist.

Miks Argentiina?

Kui astusin vahetusõpilaseks saamise teele olin üsna kindel, et soovin minna Ameerika Ühendriikidesse, kuid pikemalt sõprade ja perega arutades leidsin, et kuigi ka USA on hea valik siis Argentiina on veelgi parem.
Argentiina on mulle alati olnud riik, mis tundub nagu teisest maailmast. Ka Peruu, Tšiili ja teised Lõuna-Ameerika riigid, kuid just Argentiina kõige enam. Võimalik, et see on pisut tingitud mu nimest 😉
Jumaldan Hispaania keelt, temperamentseid/emotsionaalseid inimesi, latina-muusikat, maitseikaid toite ja sooja kliimat- need kõik ootavad mind ees teisel pool ookeani.

Praeguseks kõik, mida enam ma oma teekonnas samme teen, seda enam mul on teile infot jagada! 

Päikest,
Evita 🙂